«Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης – Περιφέρειας Κρήτης»

Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

  

Αποτελέσματα τριμελούς επιτροπής επιλογής εκπαιδευτών-Εισηγητών για τα προγράμματα του Λογαριασμού Απασχόλησης Επαγγελματικής Κατάρτισης για μικρές επιχειρήσεις 1-25/ΛΑΕΚ 2015

Στα γραφεία της Δ/νσης Ανάπτυξης Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, Τμήματος Δια Βίου Μάθησης, Παιδείας και Απασχόλησης, Ηγουμένου Γαβριήλ 103-105 στο  Ρέθυμνο, συνεδρίασε η επιτροπή επιλογής εκπαιδευτών του Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-Περιφέρειας Κρήτης, την 28η Δεκεμβρίου 2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00,  που ορίστηκε με την αριθ.: Γ/OIK/3340/17-12-2015 απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης.

Η επιτροπή αξιολόγησε τα υποβληθέντα στοιχεία και με βάση τα κριτήρια που ορίζονται στη με αριθ. Γ/ΟΙΚ./3201/7-12-2015 Απόφαση  Αντιπεριφερειάρχη  Ρεθύμνης (Μεθοδολογία Επιλογής Εκπαιδευτών ΚΕΚΑΠΕΡ-Περιφέρειας Κρήτης για ΛΑΕΚ 2015), συντάσσει τον παρακάτω πίνακα υποψηφίων επιμορφωτών ανά αντικείμενο κατάρτισης και κατά φθίνουσα σειρά.Η τριμελής επιτροπή επιλογής εκπαιδευτών-Εισηγητών (Απόφ. 3340/17-12-2015) για τα προγράμματα του Λογαριασμού Απασχόλησης Επαγγελματικής Κατάρτισης για μικρές επιχειρήσεις 1-25, συνεδρίασε στις 28/12/2015 για τα επτά (7) προγράμματα που εγκρίθηκαν και αφορούν:

1. BARISTA(ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΦΕ)-BARTENDER,

2. ΓΑΛΛΙΚΩΝ,

3. ΟΡΟΦΟΚΟΜΙΑ - ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,

4. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ,

5. Η/Υ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΌ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, ΠΡΟΒΟΛΉ ΕΠΙΧΕIΡΗΣΗΣ ΜEΣΩ ΤΩΝ SOCIAL MEDIA,

6. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ,

7. ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-HACCP.

Σύμφωνα με τα πρακτικά και την έγκριση τους (Απόφ. 3473/31-12-2015). Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:  

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα του φορέα μας (www.kekaper.gr)  φέρει την γραπτή έγκριση των συμμετεχόντων (αίτηση τους).

Ειδικότερα:     

Στο πρόγραμμα: BARISTA(ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΦΕ)-BARTENDERκατατέθηκαν μία (1) αίτηση η οποία έγινε αποδεκτή.

 

A/A

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

BARISTA(ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΦΕ)-BARTENDER

1

ΓΩΝΙΩΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

6

 

 

Στο πρόγραμμα των Γαλλικών κατατέθηκαν μια (1) αίτηση η οποία έγινε αποδεκτή.

 

A/A

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΓΑΛΛΙΚΑ

1

ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

25,24

 

 

Στο πρόγραμμα των «ΟΡΟΦΟΚΟΜΙΑ - ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» κατατέθηκαν τέσσερεις (4) αιτήσεις οι οποίες έγιναν αποδεκτές.

 

A/A

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΡΟΦΟΚΟΜΙΑ - ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

1

Δαράκης Μιχαήλ

22,05

2

Αντωνογιαννάκης Ιωάννης

20,58

3

Βασιλακάκης Κων/νος

12,32

4

Λαγουδάκης Ιωάννης

10,60

 

Στο πρόγραμμα της «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ» κατατέθηκαν τέσσερεις (4) αιτήσεις οποίες έγιναν αποδεκτές.

 

A/A

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ

 

1.

ΠΛΑΤΙΝΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

34,57

2.

ΔΑΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

22,05

3.

ΠΙΤΣΟΥΛΗ ΕΣΘΗΡ

22,00

4.

ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

12,32

 

 

Στο πρόγραμμα των «Η/Υ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΌ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, ΠΡΟΒΟΛΉ ΕΠΙΧΕIΡΗΣΗΣ ΜEΣΩ ΤΩΝ SOCIAL MEDIA» κατατέθηκαν δύο (2) αιτήσεις, οι οποίες έγιναν αποδεκτές.

 

A/A

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η/Υ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΌ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, ΠΡΟΒΟΛΉ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗΣ ΜEΣΩ ΤΩΝ SOCIAL MEDIA

1

Πλατινάκης Κωνσταντίνος

34,57

2

Αντωνογιαννάκης Ιωάννης

20,58

 

 

Στο πρόγραμμα των «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ» κατατέθηκαν τρεις (3) αιτήσεις οι οποίες έγιναν δεκτές.

 

A/A

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

1

Πίτερης Χαράλαμπος-Νικόλαος

46,62

2

Λαγουδάκης Ιωάννης

10,60

3

Χατζηδημητρίου Πρόδρομος

7,78

 

 

Στο πρόγραμμα των «ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-HACCP» κατατέθηκαν τρεις (3) αιτήσεις οι οποίες έγιναν αποδεκτές.

 

A/A

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-HACCP

1

Πίτερης Χαράλαμπος-Νικόλαος

46,62

2

Αλεξανδράκης Γεώργιος

17,20

3

Φραγκελάκη Αλεξάνδρα

11,59

 

Επί των παραπάνω πρακτικών οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλλουν ένσταση στο Γραφείο Γραμματείας της Δ/νσης Ανάπτυξης (Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 1, 2ος όροφος) έως την Τετάρτη 6/1/2015 και ώρα: 13:00.

 

Πληροφορίες: Πίτερης Χαράλαμπος-Νικόλαος, Δ/ντης Κατάρτισης ΚΕΚΑΠΕΡ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, τηλ. 2831040052 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Παράταση για «Πρόσκληση Εισηγητών στο πλαίσιο του Λογαριασμού Απασχόλησης Επαγγελματικής Κατάρτισης για μικρές επιχειρήσεις 1-25»

Η Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων «Ο Ξένιος Ζευς» σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου, και το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης – Περιφέρειας Κρήτης, σχεδιάζει να υλοποιήσει προγράμματα στο πλαίσιο ΛΑΕΚ 1-25/ΟΑΕΔ. 

Τα προγράμματα που θα υλοποιηθούν αναφέρονται σε:

  1. Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων – HACCP, 32 ώρες, (ανεξαρτήτως εκπαιδευτικού επιπέδου) 
  2. Επικοινωνία, συμπεριφορά, διαχείριση παραπόνων στο τουριστικό περιβάλλον, 32 ώρες, (ανεξαρτήτως εκπαιδευτικού επιπέδου) 
  3. Η/Υ Διαδικτυακό Marketing, 32 ώρες, (ανεξαρτήτως εκπαιδευτικού επιπέδου) 
  4. Παραδοσιακή κουζίνα – Μαγειρική, 32 ώρες, (ανεξαρτήτως εκπαιδευτικού επιπέδου) 
  5. Γαλλικά, 32 ώρες, (ανεξαρτήτως εκπαιδευτικού επιπέδου) 
  6. BARISTA(Τεχνικές και Μέθοδοι παρασκευής Καφέ), 32 ώρες, (ανεξαρτήτως εκπαιδευτικού επιπέδου) 
  7. Οροφοκομία, - Υγιεινή και Ασφάλεια χώρου εργασίας, 32 ώρες, (ανεξαρτήτως εκπαιδευτικού επιπέδου) 

Περισσότερα...

Πρόσκληση Εισηγητών στο πλαίσιο του ΛΑΕΚ 1-25 για μικρές επιχειρήσεις

Η Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων «Ο Ξένιος Ζευς» σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου, και το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης – Περιφέρειας Κρήτης, σχεδιάζει να υλοποιήσει προγράμματα στο πλαίσιο ΛΑΕΚ 1-25/ΟΑΕΔ. 

Τα προγράμματα που θα υλοποιηθούν αναφέρονται σε:

  1. Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων – HACCP, 32 ώρες, (ανεξαρτήτως εκπαιδευτικού επιπέδου) 
  2. Επικοινωνία, συμπεριφορά, διαχείριση παραπόνων στο τουριστικό περιβάλλον, 32 ώρες, (ανεξαρτήτως εκπαιδευτικού επιπέδου) 
  3. Η/Υ Διαδικτυακό Marketing, 32 ώρες, (ανεξαρτήτως εκπαιδευτικού επιπέδου) 
  4. Παραδοσιακή κουζίνα – Μαγειρική, 32 ώρες, (ανεξαρτήτως εκπαιδευτικού επιπέδου) 
  5. Γαλλικά, 32 ώρες, (ανεξαρτήτως εκπαιδευτικού επιπέδου) 
  6. BARISTA(Τεχνικές και Μέθοδοι παρασκευής Καφέ), 32 ώρες, (ανεξαρτήτως εκπαιδευτικού επιπέδου) 
  7. Οροφοκομία, - Υγιεινή και Ασφάλεια χώρου εργασίας, 32 ώρες, (ανεξαρτήτως εκπαιδευτικού επιπέδου) 

Περισσότερα...

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Επιτροπής Επιλογής Εκπαιδευτών προγραμμάτων ΕΦΕΤ 2015

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα της Επιτροπής Επιλογής Εκπαιδευτών Προγραμμάτων ΕΦΕΤ 2015.

Στα προγράμματα ΕΦΕΤ 2015 κατατέθηκαν επτά (7) αιτήσεις οι οποίες έγιναν δεκτές στο σύνολο τους. 

Η επιτροπή αξιολόγησε τα υποβληθέντα στοιχεία και με βάση τα κριτήρια που ορίζονται στη με αριθ. Γ/ΟΙΚ./585/10-03-2015 Απόφαση  Αντιπεριφερειάρχη  Ρεθύμνης (Μεθοδολογία Επιλογής Εκπαιδευτών ΚΕΚΑΠΕΡ-Περιφέρειας Κρήτης για ΛΑΕΚ 2014), συνέταξε τον παρακάτω πίνακα κατάταξης υποψηφίων επιμορφωτών κατά φθίνουσα σειρά.

Περισσότερα...

Εκπαιδευτές Ενηλίκων για το πρόγραμμα κατάρτισης με τίτλο «ΑΓΡΟΤΗΣ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ» στο πλαίσιο του έργου «Δράσεις Κατάρτισης Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα Τουρισμού, στις 8 Περιφέρειες Σύγκλισης».

Το Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ στο πλαίσιο υλοποίησης του  Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού, καλεί τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτές ενηλίκων, οι οποίοι έχουν ενταχθεί  στο «Μητρώο Β’ Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών Ενηλίκων» του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (πρώην Ε.ΚΕ.ΠΙΣ), στα παρακάτω αντικείμενα (κωδικοί ΣΤΕΠ), να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα με τίτλο «ΑΓΡΟΤΗΣ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ».

Το πρόγραμμα στοχεύει στην αναβάθμιση των γνώσεων και δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού που δραστηριοποιείται στο χώρο του αγροτουρισμού.

Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 120 ώρες και περιλαμβάνει: δράσεις θεωρητικής κατάρτισης 84 ώρες, και πρακτικής άσκησης 36 ώρες.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ

Περισσότερα...

Copyright © 2011. Study To Learn. All Rights Reserved.