Πρόσκληση εισηγητών πληροφορικής για εκπαίδευση στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης – Περιφέρειας Κρήτης σχεδιάζει να υλοποιήσει εκπαιδευτικά προγράμματα εκμάθησης χρήσης Η/Υ σε στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τα προγράμματα θα υλοποιηθούν στo πιστοποιημένο εργαστήριο πληροφορικής της κεντρικής δομής του Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ (Ηγ. Γαβριήλ 103-105) από τον Μάιο του 2023.

Το κάθε πρόγραμμα είναι συνολικής διάρκειας 40 ωρών.

Ο ακριβής αριθμός των τμημάτων καθώς και η ημερομηνία έναρξης και ολοκλήρωσης των προγραμμάτων θα εξαρτηθεί από των αριθμό των αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή αίτησης αποτελεί η κατοχή αναγνωρισμένου τίτλου σπουδών.

 Α/Α

ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΤΥΧΙΑ

1.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ Η/Υ

Πτυχιούχοι ή και Μεταπτυχιακοί των Σχολών ή των Τμημάτων ΑΕΙ-ΑΤΕΙ Πληροφορικής.

Επίσης Πτυχιούχοι ή και Μεταπτυχιακοί Πανεπιστημίων της αλλοδαπής με Αναγνώριση ΔΙΚΑΤΣΑ / ΔΟΑΤΑΠ ή ΙΤΕ και αντιστοιχία με τα ως άνω αναφερόμενα πτυχία της ημεδαπής.

Εκτός από πτυχίο της αντίστοιχης ειδικότητας, γίνονται δεκτοί και πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές πληροφορικής από εγκεκριμένους φορείς πιστοποίησης στα αντικείμενα διδασκαλίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους με τα συνημμένα σχετικά έγγραφα, στα γραφεία της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Ρεθύμνης (Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 1, 2ος όροφος, 09:00-14:00).

Η αίτηση δύναται να παραληφθεί σε έντυπη μορφή από τα γραφεία του Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ στη Δ/νση Ηγουμένου Γαβριήλ 103-105, 2ος όροφος ή ηλεκτρονικά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή από την ιστοσελίδα του Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ (www.kekaper.gr).  

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι: Τετάρτη 07/06/2023 και ώρα 12:00μμ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, Ηγουμένου Γαβριήλ 103-105, 2ος όροφος. Τηλ. 2831040050/52, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..