Έναρξη λειτουργίας τριών νέων προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης για άνεργους νέους

Ευρετήριο Άρθρου

Τρία νέα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης για άνεργους νέους άρχισαν να λειτουργούν από το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης – Περιφέρειας Κρήτης (ΚΕΚΑΠΕΡ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ), στο πλαίσιο της δράσης του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους ηλικίας έως 29 ετών» του ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», το οποίο χρηματοδοτείται με πόρους της Ελλάδας και του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου.

 

Τα προγράμματα έχουν τίτλους:

  •       Ανώτερο Στέλεχος Διοίκησης και Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού Σύγχρονων Επιχειρήσεων
  •        Στέλεχος σε επιχειρήσεις λιανικού και χονδρικού εμπορίου αγαθών
  •        Στέλεχος Διοίκησης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Μετά την ολοκλήρωση του θεωρητικού μέρους της συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης, θα πραγματοποιηθεί η τοποθέτηση των ωφελούμενων σε θέσεις πρακτικής άσκησης. Η πρακτική άσκηση των ωφελουμένων σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας θα έχει διάρκεια 500 ώρες (με χρόνο υλοποίησης έως 5 μήνες). Σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος θα παρέχονται στους ωφελούμενους υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και καθοδήγησης.

Οι άνεργοι νέοι, που έχουν ενταχθεί στο μητρώο ωφελουμένων, και ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε προγράμματα κατάρτισης πρέπει άμεσα να απευθυνθούν στο ΚΕΚΑΠΕΡ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ Ηγ. Γαβριήλ 103-105 Ρέθυμνο (απέναντι από την Αγροτική Τράπεζα, 2ος όροφος) και στα τηλέφωνα: 28310 40050, 28310 40051 & 28310 40052.

URL: http://www.kekaper.gr          E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.