Έναρξη λειτουργίας προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης για άνεργους νέους έως 29 ετών στον κλάδο του Τουρισμού

Ένα νέο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης για άνεργους νέους, στον κλάδο του Τουρισμού, άρχισε να λειτουργεί από το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης – Περιφέρειας Κρήτης (ΚΕΚΑΠΕΡ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ), στο πλαίσιο της δράσης του ΣΕΤΕ και της ΕΕΔΕ «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους στον κλάδο του Τουρισμού ηλικίας έως 29 ετών» του ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», το οποίο χρηματοδοτείται με πόρους της Ελλάδας και του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου.

Το πρόγραμμα έχει τίτλο:«Ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών και ειδικών ομάδων, τουριστικών επιχειρήσεων».

Μετά την ολοκλήρωση του θεωρητικού μέρους της συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης, θα πραγματοποιηθεί η τοποθέτηση των ωφελούμενων σε θέσεις πρακτικής άσκησης. Η πρακτική άσκηση των ωφελουμένων σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας θα έχει διάρκεια 500 ώρες (με χρόνο υλοποίησης έως 5 μήνες). Σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος θα παρέχονται στους ωφελούμενους υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και καθοδήγησης.

Οι άνεργοι νέοι, που έχουν ενταχθεί στο μητρώο ωφελουμένων, και ενδιαφέρονται να ενταχθούν σε προγράμματα κατάρτισης του τουριστικού τομέα πρέπει άμεσα να απευθυνθούν στο ΚΕΚΑΠΕΡ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ Ηγ. Γαβριήλ 103-105 Ρέθυμνο (απέναντι από την Αγροτική Τράπεζα, 2ος όροφος) και στα τηλέφωνα: 28310 40050, 28310 40051 & 28310 40052.
URL: http://www.kekaper.gr          E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.