Πρόσκληση Εισηγητών στο πλαίσιο του Λογαριασμού Απασχόλησης Επαγγελματικής Κατάρτισης για μικρές επιχειρήσεις 1-49/2022»

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης – Περιφέρειας Κρήτης σε συνεργασία με την Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων «Ξένιος Ζευς» και το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου, σχεδιάζει να υλοποιήσει εγκριθέντα προγράμματα στο πλαίσιο ΛΑΕΚ 1-49/2022 του ΟΑΕΔ.

Τα προγράμματα θα υλοποιηθούν στην κεντρική Δομή του Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ (Ηγ. Γαβριήλ 103-105) από το Νοέμβριο έως και Δεκέμβριο 2022. Το κάθε πρόγραμμα είναι συνολικής διάρκειας 40 ωρών.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή αίτησης αποτελεί η κατοχή επικαιροποιημένου κωδικού ΛΑΕΚ για τις συγκεκριμένες ενότητες. 

A/A

ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΤΥΧΙΑ

1.

ΓΑΛΛΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ  

Πτυχίο ή δίπλωμα τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας ή Πτυχίο ή δίπλωμα στην Μετάφραση και Διερμηνεία ή στη Μετάφραση ή στη Διερμηνεία ή με ειδίκευση Μετάφρασης ή με ειδίκευση Διερμηνείας στην Γαλλική γλώσσα ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.

2

ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ

Πτυχίο ή δίπλωμα τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας ή Πτυχίο ή δίπλωμα στην Μετάφραση και Διερμηνεία ή στη Μετάφραση ή στη Διερμηνεία ή με ειδίκευση Μετάφρασης ή με ειδίκευση Διερμηνείας στην Αγγλική Γλώσσα ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.

3.

ΧΡΗΣΗ Η/Υ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Πτυχιούχοι ή και Μεταπτυχιακοί των Σχολών ή των Τμημάτων ΑΕΙ-ΑΤΕΙ Πληροφορικής.

Επίσης Πτυχιούχοι ή και Μεταπτυχιακοί Πανεπιστημίων της αλλοδαπής με Αναγνώριση

ΔΙΚΑΤΣΑ/ΔΟΑΤΑΠ ή ΙΤΕ και αντιστοιχία με τα ως άνω αναφερόμενα πτυχία της ημεδαπής.

Εκτός από πτυχίο της αντίστοιχης ειδικότητας, γίνονται δεκτοί και πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές πληροφορικής από εγκεκριμένους φορείς πιστοποίησης στα αντικείμενα διδασκαλίας.

4

SOCIAL MEDIA-INTERNET MARKETING-3D PRINTING

Πτυχιούχοι ή και Μεταπτυχιακοί των Σχολών ή των Τμημάτων, Ψυχολογίας, Δημοσιών Σχέσεων, Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων, Δημόσιας Διοίκησης. 

Πτυχιούχοι ή και Μεταπτυχιακοί των Σχολών ή των Τμημάτων ΑΕΙ-ΑΤΕΙ Πληροφορικής.

Πτυχιούχοι του Προγράμματος Εξειδίκευσης στη Συμβουλευτική και στον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ) της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.

Επίσης Πτυχιούχοι ή και Μεταπτυχιακοί Πανεπιστημίων της αλλοδαπής με Αναγνώριση ΔΙΚΑΤΣΑ/ΔΟΑΤΑΠ ή ΙΤΕ και αντιστοιχία με τα ως άνω αναφερόμενα πτυχία της ημεδαπής.

5.

ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – Α’ ΒΟΗΘΕΙΕΣ  

Όλα τα πτυχία με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι έχουν συμπεριληφθεί στο:

· Μητρώο Εκπαιδευτών Προσωπικού Επιχειρήσεων Τροφίμων ή και

· Μητρώο Εκπαιδευτών Προσωπικού Συναρμόδιων Φορέων και Εκπαιδευτών

 και έχουν τον αντίστοιχο κωδικό ΕΦΕΤ ενεργό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους με τα συνημμένα σχετικά έγγραφα,  στα γραφεία της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Ρεθύμνης (Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 1, 2ος όροφος, 09:00-14:00).

Η αίτηση δύναται να παραληφθεί σε έντυπη μορφή από τα γραφεία του Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ στη Δ/νση Ηγουμένου Γαβριήλ 103-105, 2Ος όροφος ή ηλεκτρονικά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή από την ιστοσελίδα του Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ (www.kekaper.gr). 

ΑΙΤΗΣΗ

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι:

Τετάρτη  23/11/2022 και ώρα 12:00μμ.

 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, Ηγουμένου Γαβριήλ 103-105, 2ος όροφος. Τηλ.  2831040050/52, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..