«Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης – Περιφέρειας Κρήτης»

Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

  

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στην Υγιεινή Τροφίμων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Το Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, σχεδιάζει την υλοποίηση προγράμματος κατάρτισης Προσωπικού Επιχειρήσεων Επισιτιστικών Επαγγελμάτων  σε Θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ)  στην Υγιεινή Τροφίμων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ :

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΕΠΙΠΕΔΟ

1

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

10 ώρες

ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟ

60€ εφόσον συμπληρωθεί τμήμα 20 ατόμων

ΚΟΣΤΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Σε εφαρμογή του άρθ.10, παρ.14 της Υπουργικής Απόφασης 14708/2007 του Υπουργείου Ανάπτυξης, το διοικητικό συμβούλιο του Ε.Φ.Ε.Τ. όρισε το χρηματικό ποσό που κατατίθεται για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων σε τραπεζικό λογαριασμό του φορέα, στα 40€ ανά καταρτισθέντα (αρ. αποφ.939/13-01-2011)

Το αναλυτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων ορίζεται βάσει του κανονισμού του  Ε.Φ.Ε.Τ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ :

Τα προγράμματα υλοποιούνται στις πιστοποιημένες δομές του Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ: Ηγουμένου Γαβριήλ 103-105 (Αίθουσα Διδασκαλίας: 2ος όροφος ), 74100 Ρέθυμνο

Χάρτης

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι προσωπικό επιχειρήσεων που παράγουν, διακινούν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και τη ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ :

Την εκπαίδευση θα παρέχουν εξειδικευμένοι εκπαιδευτές από τα Μητρώα Εκπαιδευτών του ΕΦΕΤ ή το Γενικό Μητρώο Εκπαιδευτών Επιχειρήσεων Τροφίμων έως ότου καταργηθεί, όπως ορίζεται στην υπ’ αριθμ. ΥΑ 14707/2007 (Μητρώο Εκπαιδευτών ΕΦΕΤ).

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ :

Τα τμήματα εκπαίδευσης διαμορφώνονται με τη συμπλήρωση του απαιτούμενου αριθμού αιτήσεων. Προτεραιότητα δίνεται στην ημερομηνία συμπλήρωσης της αίτησης.

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ-ΘΕΜΑΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ:

Με την επιτυχή περάτωση κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος θα εκδίδονται από το Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ. προσωρινές Βεβαιώσεις Παρακολούθησης Εκπαιδευτικού Προγράμματος 1, οι οποίες δεν θα αντικαθιστούν ούτε υποκαθιστούν την επίσημη Βεβαίωση την οποία και θα εκδίδει ο ΕΦΕΤ και θα αποστέλλει απευθείας στους δικαιούχους μετά από επιτυχή περάτωση προβλεπόμενης δοκιμασίας (εξετάσεις).Οι εξετάσεις, σύμφωνα με την 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007, θα γίνονται σε χρόνο και σημεία που θα καθορίζονται από τον ΕΦΕΤ.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

Μπορείτε να αποστείλετε την αίτηση συμμετοχής με:

√        Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail): Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

√        Φαξ ή Fax: 2831040055

Αίτηση Συμμετοχής

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε σε:

κ. Πίτερη Χαράλαμπο,  28310-40052, 

κ. Νικολουδάκη Γεώργιο, 28310-40050.

 

Χρήσιμα Website: www.efet.gr

Copyright © 2011. Study To Learn. All Rights Reserved.