Πρόσκληση Εισηγητών στο πλαίσιο του Λογαριασμού Απασχόλησης Επαγγελματικής Κατάρτισης για μικρές επιχειρήσεις 1-49/2019

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης – Περιφέρειας Κρήτης σε συνεργασία με την Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων «Ξένιος Ζευς» και το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου, σχεδιάζει να υλοποιήσει εγκριθέντα προγράμματα στο πλαίσιο ΛΑΕΚ 1-49/2019 του ΟΑΕΔ. Τα προγράμματα θα υλοποιηθούν στην κεντρική Δομή του Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ (Ηγ. Γαβριήλ 103-105) από το Νοέμβριο έως και Δεκέμβριο 2021. Το κάθε πρόγραμμα είναι συνολικής διάρκειας 40 ωρών.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή αίτησης αποτελεί η κατοχή επικαιροποιημένου κωδικού ΛΑΕΚ για τις συγκεκριμένες ενότητες. 

Οι αποδεκτοί τίτλοι σπουδών παρουσιάζονται στον παρακάτω πίνακα:

A/A

ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΤΥΧΙΑ

1.

ΓΑΛΛΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ  

Πτυχίο ή δίπλωμα τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας ή Πτυχίο ή δίπλωμα στην Μετάφραση και Διερμηνεία ή στη

Μετάφραση ή στη Διερμηνεία ή με ειδίκευση Μετάφρασης ή με

ειδίκευση Διερμηνείας στην Γαλλική γλώσσα ή

το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα

Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) ή Προγραμμάτων

Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος

σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.

2.

ΧΡΗΣΗ Η/Υ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Πτυχιούχοι ή και Μεταπτυχιακοί των Σχολών ή των Τμημάτων ΑΕΙ-ΑΤΕΙ Πληροφορικής.

Επίσης Πτυχιούχοι ή και Μεταπτυχιακοί Πανεπιστημίων της αλλοδαπής με Αναγνώριση

ΔΙΚΑΤΣΑ/ΔΟΑΤΑΠ ή ΙΤΕ και αντιστοιχία με τα ως άνω αναφερόμενα πτυχία της ημεδαπής.

Εκτός από πτυχίο της αντίστοιχης ειδικότητας, γίνονται δεκτοί και πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές πληροφορικής από εγκεκριμένους φορείς πιστοποίησης στα αντικείμενα διδασκαλίας.

3.

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ / ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ  

Πτυχιούχοι ή και Μεταπτυχιακοί των Σχολών ή των Τμημάτων, Ψυχολογίας, Δημοσιών Σχέσεων, Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων, Δημόσιας Διοίκησης. 

Πτυχιούχοι του Προγράμματος Εξειδίκευσης στη Συμβουλευτική και στον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ) της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.

Επίσης Πτυχιούχοι ή και Μεταπτυχιακοί Πανεπιστημίων της αλλοδαπής με Αναγνώριση ΔΙΚΑΤΣΑ/ΔΟΑΤΑΠ ή ΙΤΕ και αντιστοιχία με τα ως άνω αναφερόμενα πτυχία της ημεδαπής.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους με τα συνημμένα σχετικά έγγραφα,  στα γραφεία της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Ρεθύμνης (Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 1, 2ος όροφος, 09:00-14:00).

Η αίτηση δύναται να παραληφθεί σε έντυπη μορφή από τα γραφεία του Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ στη Δ/νση Ηγουμένου Γαβριήλ 103-105, 2Ος όροφος ή ηλεκτρονικά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή από την ιστοσελίδα του Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ (www.kekaper.gr). 

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι:

Παρασκευή  5/11/2021 και ώρα 12:00μμ.

Για την αξιολόγηση των αιτήσεων θα ακολουθηθεί η Μεθοδολογία  Επιλογής Εκπαιδευτών, όπως ορίζεται στην Απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου με αριθμ. 1325/19-10-2021.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, Ηγουμένου Γαβριήλ 103-105, 2ος

                           όροφος. Τηλ.  2831040050/52, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,  

                           Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..