ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ

Το Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ στο πλαίσιο υλοποίησης του ευρωπαϊκού σχεδίου «3D Printing in VET» με ακρωνύμιο «3DP-VET», που εγκρίθηκε  στο πλαίσιο της πρόσκλησης 2019 ERASMUS+ (ΚΑ2-Copperation for innovation and the exchange of good practices / KA204-Strategic Partnerships for vocational education and training) με κωδικό αριθμό: 2019-1-EL01-KA202-062909, προτίθεται να οργανώσει την τελική εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων σε δύο γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά) με τη χρήση παράλληλης διερμηνείας.

Hεκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο «Σπίτι του Πολιτισμού, Δήμου Ρεθύμνου», Εμμ. Βερνάρδου 12 (74132 Παλιά Πόλη Ρέθυμνο).

Ημερομηνία: Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021  και ώρα 18.00-21.00.

Για το λόγο αυτό προτίθεται να συνεργαστεί με εξωτερικό συνεργάτη για την παροχή διερμηνείας σε δύο γλώσσες από ελληνικά σε αγγλικά και αγγλικά σε ελληνικά, ταυτόχρονα.

Το κόστος μετακίνησης από και προς το χώρο της εκδήλωσης επιβαρύνει τον ανάδοχο.

Προσφορές από τους ενδιαφερόμενους κατατίθενται με e-mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) με τίτλο: «Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ», με αναγραφή των στοιχείων του συμμετέχοντα μέχρι τις 9/9/2021.

Πληροφορίες Κα Τσεκούρα Δήμητρα 2831040050.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα  που μπορούν να προσφέρουν την παραπάνω υπηρεσία.

Ανάδοχος θα αναδειχθεί, ο συμμετέχων με τη συμφερότερη από οικονομικής άποψης προσφορά.