Αποτελέσματα τριμελούς επιτροπής επιλογής εκπαιδευτών-Εισηγητών για τα προγράμματα του Λογαριασμού Απασχόλησης Επαγγελματικής Κατάρτισης για μικρές επιχειρήσεις 1-25/ΛΑΕΚ 2015

Στα γραφεία της Δ/νσης Ανάπτυξης Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, Τμήματος Δια Βίου Μάθησης, Παιδείας και Απασχόλησης, Ηγουμένου Γαβριήλ 103-105 στο  Ρέθυμνο, συνεδρίασε η επιτροπή επιλογής εκπαιδευτών του Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-Περιφέρειας Κρήτης, την 28η Δεκεμβρίου 2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00,  που ορίστηκε με την αριθ.: Γ/OIK/3340/17-12-2015 απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης.

Η επιτροπή αξιολόγησε τα υποβληθέντα στοιχεία και με βάση τα κριτήρια που ορίζονται στη με αριθ. Γ/ΟΙΚ./3201/7-12-2015 Απόφαση  Αντιπεριφερειάρχη  Ρεθύμνης (Μεθοδολογία Επιλογής Εκπαιδευτών ΚΕΚΑΠΕΡ-Περιφέρειας Κρήτης για ΛΑΕΚ 2015), συντάσσει τον παρακάτω πίνακα υποψηφίων επιμορφωτών ανά αντικείμενο κατάρτισης και κατά φθίνουσα σειρά.Η τριμελής επιτροπή επιλογής εκπαιδευτών-Εισηγητών (Απόφ. 3340/17-12-2015) για τα προγράμματα του Λογαριασμού Απασχόλησης Επαγγελματικής Κατάρτισης για μικρές επιχειρήσεις 1-25, συνεδρίασε στις 28/12/2015 για τα επτά (7) προγράμματα που εγκρίθηκαν και αφορούν:

1. BARISTA(ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΦΕ)-BARTENDER,

2. ΓΑΛΛΙΚΩΝ,

3. ΟΡΟΦΟΚΟΜΙΑ - ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,

4. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ,

5. Η/Υ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΌ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, ΠΡΟΒΟΛΉ ΕΠΙΧΕIΡΗΣΗΣ ΜEΣΩ ΤΩΝ SOCIAL MEDIA,

6. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ,

7. ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-HACCP.

Σύμφωνα με τα πρακτικά και την έγκριση τους (Απόφ. 3473/31-12-2015). Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:  

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα του φορέα μας (www.kekaper.gr)  φέρει την γραπτή έγκριση των συμμετεχόντων (αίτηση τους).

Ειδικότερα:     

Στο πρόγραμμα: BARISTA(ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΦΕ)-BARTENDERκατατέθηκαν μία (1) αίτηση η οποία έγινε αποδεκτή.

 

A/A

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

BARISTA(ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΦΕ)-BARTENDER

1

ΓΩΝΙΩΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

6

 

 

Στο πρόγραμμα των Γαλλικών κατατέθηκαν μια (1) αίτηση η οποία έγινε αποδεκτή.

 

A/A

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΓΑΛΛΙΚΑ

1

ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

25,24

 

 

Στο πρόγραμμα των «ΟΡΟΦΟΚΟΜΙΑ - ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» κατατέθηκαν τέσσερεις (4) αιτήσεις οι οποίες έγιναν αποδεκτές.

 

A/A

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΡΟΦΟΚΟΜΙΑ - ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

1

Δαράκης Μιχαήλ

22,05

2

Αντωνογιαννάκης Ιωάννης

20,58

3

Βασιλακάκης Κων/νος

12,32

4

Λαγουδάκης Ιωάννης

10,60

 

Στο πρόγραμμα της «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ» κατατέθηκαν τέσσερεις (4) αιτήσεις οποίες έγιναν αποδεκτές.

 

A/A

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ

 

1.

ΠΛΑΤΙΝΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

34,57

2.

ΔΑΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

22,05

3.

ΠΙΤΣΟΥΛΗ ΕΣΘΗΡ

22,00

4.

ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

12,32

 

 

Στο πρόγραμμα των «Η/Υ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΌ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, ΠΡΟΒΟΛΉ ΕΠΙΧΕIΡΗΣΗΣ ΜEΣΩ ΤΩΝ SOCIAL MEDIA» κατατέθηκαν δύο (2) αιτήσεις, οι οποίες έγιναν αποδεκτές.

 

A/A

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η/Υ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΌ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, ΠΡΟΒΟΛΉ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗΣ ΜEΣΩ ΤΩΝ SOCIAL MEDIA

1

Πλατινάκης Κωνσταντίνος

34,57

2

Αντωνογιαννάκης Ιωάννης

20,58

 

 

Στο πρόγραμμα των «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ» κατατέθηκαν τρεις (3) αιτήσεις οι οποίες έγιναν δεκτές.

 

A/A

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

1

Πίτερης Χαράλαμπος-Νικόλαος

46,62

2

Λαγουδάκης Ιωάννης

10,60

3

Χατζηδημητρίου Πρόδρομος

7,78

 

 

Στο πρόγραμμα των «ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-HACCP» κατατέθηκαν τρεις (3) αιτήσεις οι οποίες έγιναν αποδεκτές.

 

A/A

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-HACCP

1

Πίτερης Χαράλαμπος-Νικόλαος

46,62

2

Αλεξανδράκης Γεώργιος

17,20

3

Φραγκελάκη Αλεξάνδρα

11,59

 

Επί των παραπάνω πρακτικών οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλλουν ένσταση στο Γραφείο Γραμματείας της Δ/νσης Ανάπτυξης (Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 1, 2ος όροφος) έως την Τετάρτη 6/1/2015 και ώρα: 13:00.

 

Πληροφορίες: Πίτερης Χαράλαμπος-Νικόλαος, Δ/ντης Κατάρτισης ΚΕΚΑΠΕΡ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, τηλ. 2831040052 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..