«Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης – Περιφέρειας Κρήτης»

Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

  

Απονομή Πιστοποιητικών σε συμμετέχοντες στις εξετάσεις πιστοποίησης υπαλλήλων της Π.Ε. Ρεθύμνου.

Στο πλαίσιο βελτίωσης των γνώσεων και των δεξιοτήτων των υπαλλήλων της Π.Ε. Ρεθύμνης, το Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ολοκλήρωσε το 2ο πρόγραμμα κατάρτισης, πάνω σε θέματα εκμάθησης δεξιοτήτων προγραμμάτων ΗΥ.

Την Τετάρτη 17/1/2018, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κα Μαρία Λιονή απένειμε τις πιστοποιήσεις (VellumDiplomainITΣkills) σε 14 στελέχη της Π.Ε. Ρεθύμνης που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις εξετάσεις Πιστοποίησης τον περασμένο Δεκέμβριο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε θεωρητικό και πρακτικό μέρος. Επιπρόσθετα όποιος εκπαιδευόμενος το θεωρούσε απαραίτητο, του παρέχονταν η δυνατότητα εξατομικευμένης  προσέγγισης από τον εκπαιδευτή πρακτικής.

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στους πιστοποιημένους χώρους του εργαστηρίου Πληροφορικής του Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ (Ηγουμένου Γαβριήλ 105-Ημιόροφος).

Η πρωτοβουλία αυτή όπως ανέφερε η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κα Μαρία Λιονήθα συνεχιστεί και έχει ήδη αποσταλεί στους Δ/ντες των υπηρεσιών της Π.Ε. Ρεθύμνης, ενημερωτική επιστολή, προκειμένου τα στελέχη της Π.Ε. Ρεθύμνης να εκδηλώσουν το σχετικό ενδιαφέρον. Επιπρόσθετα να σημειωθεί ότι η Π.Ε. Ρεθύμνης πρωτοπορεί σε επίπεδο Ελλάδας, ως η μόνη Περιφερειακή Ενότητα, η οποία μέσω του εκπαιδευτικού φορέα της, παρέχει τη δυνατότητα αναβάθμισης γνώσεων και δεξιοτήτων ΗΥ στα στελέχη της.

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει το τρίτο πρόγραμμα εκμάθησης με 23 συμμετέχοντες.     

Copyright © 2011. Study To Learn. All Rights Reserved.