«Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης – Περιφέρειας Κρήτης»

Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

  

Διευκρινίσεις για το πρόγραμμα «Κατάρτιση ανέργων σε θέματα μεταρρύθμισης για το Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας»

Στην προκήρυξη του "Voucher_Υγείας" http://www.voucher.gov.gr/project/download-doc/id/16,   δεν διευκρινίζεται η αντιστοίχιση Σχολών - Ειδικοτήτων.  Στον ΟΔΗΓΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ (σελίδα 5) http://www.voucher.gov.gr/upload/project_16/odigos_ypovolis.pdf , όμως, υπάρχει η εξής διευκρίνιση "Διευκρίνιση: Αιτούντες πτυχιούχοι ΑΕΙ ή ΤΕΙ με ειδικότητα που δεν αντιστοιχεί στις άλλες διατιθέμενες από την Πρόσκληση θέσεις, μπορούν να επιλέξουν θέση ΠΕ-ΤΕ Διοικητικού-Οικονομικού"

Επίσης, στον ΟΔΗΓΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ (σελίδα 8) αναφέρεται το εξής: «Εφιστούμε την προσοχή σας: Ο ενδιαφερόμενος (δυνητικά Ωφελούμενος) να μην αναθέτει σε άλλους τη συμπλήρωση και υποβολή της αίτησης συμμετοχής του, χωρίς αυτός να είναι παρών για να εξετάζει την ορθότητα των στοιχείων που δηλώνονται».

Επιπλέον, στην προκήρυξη του "Voucher_Υγείας" http://www.voucher.gov.gr/project/download-doc/id/16 (σελίδα 31) αναφέρεται:«Εφιστούμε την προσοχή στους Παρόχους Κατάρτισης το δικαίωμα των ωφελουμένων να επιλέγουν με ελεύθερη βούληση τον πάροχο κατάρτισης με γνώμονα τα προσφερόμενα προγράμματα, την αξιολόγηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών τις ιδιαίτερες ανάγκες τους και τις προσδοκίες τους. Δεν επιτρέπεται να διαταράσσεται η κρίση και η απόφασή τους, από παραπλανητικές και καταχρηστικές πρακτικές προσέλκυσης και τυχόν παροχές, μη σχετικές με το αντικείμενο κατάρτισης και την αναβάθμιση των δεξιοτήτων του».

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

  1. Η προκήρυξη του προγράμματος και ο οδηγός συμπλήρωσης-υποβολής της αίτησης έχουν εκδοθεί από το Υπουργείο Εργασίας. Αποτελούν τη μόνη ασφαλή πηγή πληροφόρησης για το πρόγραμμα.
  2. Η ενημέρωση που γίνεται από τον φορέα μας δεν δημιουργεί καμία υποχρέωση, σχετικά με την επιλογή «Παρόχου Κατάρτισης».
  3. Κάθε άνεργος που θα εκδηλώσει ενδιαφέρον, εφ’ όσον επιλεγεί βάσει των κριτηρίων και της διαδικασίας που περιγράφεται στην παρούσα, θα εγγραφεί σε «Μητρώο Ωφελουμένων» και θα δικαιούται την «Επιταγή Εισόδου στην αγορά εργασίας», η οποία θα του δώσει τη δυνατότητα να λάβει υπηρεσίες συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης (θεωρία και πρακτική).Στη συνέχεια επιλέγει τον πάροχο κατάρτισης από το «Μητρώο Παρόχων» της παρούσας

Δελτίο ενημέρωσης

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε αυτόματα με ειδήσεις και νέα από το ΚΕΚΑΠΕΡ.

Το e-mail σας*


Online χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 23 επισκέπτες και κανένα μέλος

Σύνδεση

Copyright © 2011. Study To Learn. All Rights Reserved.