«Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης – Περιφέρειας Κρήτης»

Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

  

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης– Περιφέρειας Κρήτης (Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-Περιφέρειας Κρήτης) καλεί φορείς  του Ιδιωτικού τομέα να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την απασχόληση ωφελουμένων στο πλαίσιο  υλοποίησης πρακτικής άσκησης των παρακάτω δράσεων:

  1. ΔΡΑΣΗ «Προώθηση στην Απασχόληση Άνεργων νέων 25 έως 29 ετών πτυχιούχων θετικής, τεχνολογικής και οικονομικής κατεύθυνσης, μέσω κατάρτισης στον κλάδο ΤΠΕ».
  2. ΔΡΑΣΗ «Προώθηση στην Απασχόληση Άνεργων νέων 30 έως 45 ετών πτυχιούχων θετικής, τεχνολογικής και οικονομικής κατεύθυνσης, μέσω κατάρτισης στον κλάδο ΤΠΕ»

Ειδικότερα:

Η πρακτική άσκηση των ωφελουμένων, θα υλοποιηθεί σε επιχειρήσεις (έδρα της επιχείρησης, υποκατάστημα κλπ.), σε πραγματικές συνθήκες εργασίας εντός των ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.  Επιλέξιμες είναι  οι επιχειρήσεις με συναφές αντικείμενο δραστηριότητας και οι οποίες έχουν τους παρακάτω αναφερόμενους ΚΑΔ:

ΚΑΔ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

61

Τηλεπικοινωνίες

62

Δραστηριότητες προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, παροχής συμβούλων και συναφείς δραστηριότητες

63

Δραστηριότητες υπηρεσιών πληροφορίας

Εναλλακτικά, επιλέξιμες επιχειρήσεις πρακτικής άσκησης είναι όσες έχουν τουλάχιστον μία θέση πλήρους απασχόλησης με αντικείμενο συναφές με τις ειδικότητες του κλάδου ΤΠΕ της παρούσας. Η συνάφεια αποδεικνύεται από τον κωδικό ειδικότητας του εργαζομένου στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ.

Ο αριθμός των καταρτιζομένων που τοποθετείται ταυτόχρονα σε επιχείρηση για την πρακτική άσκηση καθορίζεται σε αντιστοιχία με τον αριθμό των απασχολουμένων της επιχείρησης (αφορά τον τόπο υλοποίησης της πρακτικής άσκησης: έδρα, ή υποκατάστημα ή εργοτάξιο κλπ) και είναι κατ' ανώτατο όριο σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΣΚΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ - ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ

0-5

Έως 1 άτομο

Από 6 άτομα και άνω

Έως 30% του αριθμού των απασχολούμενων

 

Η πρακτική άσκηση θα πραγματοποιηθεί σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου, στα οποία δεν συμμετέχει άμεσα το Ελληνικό Δημόσιο και τα οποία για την πρόσληψη του προσωπικού τους δεν υπάγονται στις διατάξεις του Ν. 2190/1994, όπως ισχύει σήμερα.

Η ημερήσια πρακτική άσκηση ολοκληρώνεται εντός του ωραρίου λειτουργίας της εταιρείας. Η ημερήσια διάρκεια της πρακτικής άσκησης, είναι έξι (6) ώρες συνεχούς ωραρίου και δεν μπορεί να υπερβαίνει τους τρεις (3) μήνες.

Περισσότερες πληροφορίες:  Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, Ηγ. Γαβριήλ 103-105 Ρέθυμνο (απέναντι από την Τράπεζα Πειραιώς, 2ος όροφος) , τηλέφωνα: 28310 40053-52.

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / Website: www.kekaper.gr  

 

 

Δελτίο ενημέρωσης

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε αυτόματα με ειδήσεις και νέα από το ΚΕΚΑΠΕΡ.

Το e-mail σας*


Online χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 5 επισκέπτες και κανένα μέλος

Σύνδεση

Copyright © 2011. Study To Learn. All Rights Reserved.